agoratarragona_sopar

Àgora Tarragona som un grup de gent de diferents àmbits i edats que ens reunim al voltant d’una taula per sobretot aprendre i conèixer què es fa a la nostra ciutat i sempre acompanyats d’un bon àpat.

Parlem de temes d’actualitat i també volem difondre projectes interessants que es fan a Tarragona.

De la unió de tots aquests elements neix l’Àgora, un espai de debat per conèixer gent que aporti valor i talent a Tarragona des de diferents temàtiques i punts de vista. Això, es converteix en una realitat a través dels sopars que preparem mensualment.

El menú del debat el confeccionen els comensals tant habituals com esporàdics. Es proposa un tema i busquem una persona de Tarragona i els voltants que en pugui parlar, tot i que alguna vegada si el tema ho requereix, els ponents són de fora de la ciutat.

Així, entre primers, entrants, i postres anem escoltant i assaborint el que el ponent ens explica, la idea és conversar i debatre.

El sopar té poques normes:

1. Els sopars comencen a les 20.30 i acaben a les 23.45.
2. Intentem que el ponent sigui de Tarragona o de l’entorn de la ciutat, estem interessats a descobrir el talent que tenim a la vora. A vegades portem gent d’una mica més lluny.
3. Preferim no tenir ponents que siguin polítics, o més ben dit, polítics que vinguin en el seu paper de polítics, però si ens acompanyen en un altre vessant, són benvinguts.
4. Tothom qui assisteix pot proposar un tema o un ponent.

Aquesta és l’essència de l’àgora.