Jordi Jaria, jurista i professor de Dret Constitucional i Pere Grau, advocat. 30 de gener de 2014.

agoratarragona_jordi_jaria agoratarragona_pere_grauTant el Pere Grau com el Jordi Jaria són articulistes habituals de la revista Fet a Tarragona, els vam convidar perquè ambdós havien escrit una sèrie d’articles relacionats amb Tarragona i Catalunya. Vam debatre i xerrar sobre el paper de Tarragona en el futur immediat de Catalunya i sobre la societat tarragonina i la configuració de l’imaginari col·lectiu i polític tarragoní.

 

Manuel Puerto Ducet, economista, autor del llibre Oligarquía financiera y poder político en España. 13 de març de 2014

agoratarragona_manuel_ducetEl Manuel ha dedicat bona part de la seva carrera professional a la banca i concretament a la banca d’inversió. Entre nosaltres ens va presentar el seu llibre i ens va fer un retrat del món de les finances i la política dels anys 80 i 90 i de la situació econòmica actual.

 

 

 

Salvador Anton, degà de la facultat de turisme de la URV. 24 d’abril de 2014

agoratarragona_salvador_anton_pctFins ara, el sopar més concorregut. El doctor Anton ens va mostrar els diferents models turístics actuals, les noves necessitats del turisme i diversos temes d’actualitat turística de la nostra ciutat i de la resta del territori.

 

 

 

Jordi Salvat, periodista. 29 de maig de 2014

agoratarragona_jordi_salvatEl Jordi Salvat ens va parlar de comunicació política, la utilització de les xarxes socials per part dels polítics, entre d’altres. Amb ell vam repassar perfils polítics i processos electorals recents i com la comunicació política influeix en les noves formacions polítiques.

 

 

 

José Antonio Noguera, professor de Sociologia a la UAB, expert en renda bàsica universal. 19 de juny de 2014.

agoratarragona_jose_antonio_nogueraEl professor Noguera ens va exposar el concepte de la renda bàsica universal. Després, es va obrir un interessant debat sobre la seva viabilitat, problemàtica i punts forts que es va allargar durant força estona i ha estat un dels debats més intensos que hem tingut.