Rosa Maria Codines, presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès. 16 de maig de 2013.

agoratarragona_rosa_codinesLa nostra primera convidada va ser la Rosa Maria Codines el 16 de maig de 2013. La Rosa Maria és una persona d’una gran energia i fortes conviccions que ens va exposar totes les accions que Òmnium Cultural tenia previstes durant les següents setmanes i ens va valorar com veia la situació política actual i com esperava que s’anés desenvolupant.

 

Sergi Casado, director del diari digital Circ de Tarragona. 27 de juny de 2013.

sergi casado petitEl Sergi ens va explicar com va néixer el seu projecte de diari digital sobre l’actualitat tarragonina. Ens va explicar les dificultats per tirar endavant un nou projecte des de zero i com a poc a poc va començar a funcionar. També vam poder comentar temes d’actualitat de la política tarragonina.

 

Irene Martín, membre del Secretariat Nacional de l’ANC. 24 d’octubre de 2013.

agroatarragona_iren_martinAmb la Irene vam parlar del full de ruta que tenia previst l’ANC pels pròxims mesos, ens va explicar què va suposar organitzar la Via Catalana i vam xerrar i debatre sobre la situació política actual i els diferents escenaris possibles.

 

 

Antoni Belmonte, president de la CEPTA. 28 de novembre de 2013.

 

agoratarragona_antonio_belmonteL’Antoni Belmonte ens va exposar les seves idees sobre la situació econòmica del país i de la ciutat. Vam valorar diferents temes d’actualitat com el Barcelona World, l’atur o les inversions previstes en el territori.