Antoni Batista, La força de la pau.

posted in: Periodisme | 0

L’Antoni Batista, és un dels grans periodistes del nostre país així com un cuiner expert en la preparació del bacallà al pil pil, durant la seva carrera profesional sempre ha intentat oferir tots els punts de vista d’algun dels molts conflictes que s’han desenvolupat a l’Europa occidental. Corresponsal al País Basc durant molts anys, a causa de la seva condició de català, i no espanyol o basc, sempre va intentar informar amb veracitat del que allí succeia. Tot i que hi va perdre molts amics sempre va voler escoltar totes les veus que tenien alguna cosa a dir.

Durant el sopar, vam conéixer el Batista periodista i també el Batista que va crear complicitats i amistat amb molts dels protagonistas d’aquells d’anys: Escenes de pel·lícules d’espies, moments durs, instants humans, olorar sucesos que tindran una especial conseqüència en el futur i moments íntims que conformen uns dels perfils periodístics més interessants del periodismo català.

Com sempre un apunt sobre el sopar, extraordinaris els Raviolis de bolets a la provençal que ens va preparar l’Ainhoa del restaurant Al Natural.

Leave a Reply