Agustí López, marca personal

posted in: General, Marqueting i comunicació | 0

En aquesta ocasió vam canviar radicalment de temàtica. El ponent que ens va acompanyar durant el sopar va ser l’Agustí López, director de l’agència de màrqueting digital i e-commerce, Inspira project, consultor i formador. L’Agustí ens va endinsar en el món del màrqueting digital a través de la marca personal, un concepte de desenvolupament personal, on tu ets la teva pròpia marca. Així, ens va fer veure la seva importància tant per al nostre dia a dia com per la nostra vida professional. Hem de tenir en compte que, aquesta filosofia digital, cada vegada més s’està imposant al nostre entorn i pren un significat molt més elevat en un món on les noves tecnologies s’han posat al menjador de casa nostra com un company més de pis.

També ens va fer adonar que l’ús de les xarxes no és tan senzill com tenir un Facebook, un Twitter, etc. sinó que va més enllà. Hem de saber utilitzar-les per treure’n el màxim de profit i evitar que es girin en contra nostra. La xarxa pot ser, un arma de doble tall.

 

Inspira project

inspir@project va nèixer com un equip de persones amb més de 10 anys d’experiència ens els seus respectius sectors professionals. Es van unir amb l’objectiu d’ajudar a millorar la competitivitat dels seus socis per mitjà de la innovació comercial, tecnològica i empresarial.

Respirem tecnologia, i el nostre motor gira entorn les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). Ajudem a les empreses amb serveis de màrqueting digital, a l’hora d’emprendre nous projectes a la Xarxa. Estudiem les idees i els propòsits dels nostres clients, fent crèixer els conceptes fins a convertir-los en realitat.